2013. március 20., szerda

Könyvajánló - a tudás, melyet a DXN világában is haszonnal alkalmazhatsz


A könyvek, az olvasás, a tanulás az új gondolatok forrása. Amikor valaki elhatározza, hogy más eredményeket szeretne elérni, egy tartalmasabb életet tűz ki maga elé célul, akkor az első és legfontosabb lépés a tanulás.
Meg kell tanulnunk önmagunkat, megismerni azt, aki bennünk lakik. Mert csak ezután leszünk képesek elindítani azt a folyamatot, mellyel megunkat emelhetjük magasabb szintre, és amikor azt elértük, képesek lehessünk másokat is megtanítani erre.
Nagyon szeretem a könyveket. Mióta a DXN-nel megismerkedtem, rájöttem, hogy ezek a könyvek, egy-egy hanganyag vagy előadás tudják adni a legtöbb olyan gondolatot, melyek előrébb visznek a kitűzött céljaim felé. Hiszen sosem tudhatod, melyikben találod vagy hallod meg azt az egy mondatot, amely képes megváltoztatni az életed! :)

Fogadjátok szeretettel a legújabb könyvajánlót, melyet a DXN legsikeresebb emberének, Kócsó Lászlónak oldalán találtam.


Elengedés, megbocsátás, újrakezdés




POPPER PÉTER ÍRT AJÁNLÓT A KÖNYVHÖZ:

"Hogyan éljünk túl egy szakítást, válást, szeretteink halálát? Miként váljunk lelkileg szabaddá? Mit jelent valamit vagy valakit igazán elengedni? Mihez kezdjünk, ha rájövünk, hogy fájó emlékeinktől a lelkünk mélyén nem is akarunk megszabadulni, holott éppen ez gátol meg abban, hogy teljes életet élhessünk? Hogyan bocsássunk meg annak, aki megsebzett, becsapott, megalázott, megkárosított bennünket? Egyáltalán miért érdemes megbocsátani - miért nem jobb megoldás mégis a bosszú? Hogyan építsünk rá egy derűs, új lehetőségekben gazdag jövőt a csalódásokkal és fájdalmas tapasztalatokkal teli múltra? 

A kötet neves szerzői a modern pszichológia, a vallás és a spiritualitás világába vezetnek, együttérzéssel kísérve az olvasót azon a nehéz úton, amelynek végén azonban mégis csak ott van a felszabadulás és az újrakezdés lehetősége."

Ajánlom figyelmetekbe a weboldalt, ahonnan a könyv megrendelhető:
NYITOTT AKADÉMIA... A lélek dolgai
http://www.nyitottakademia.hu/index.html?link=turkalo&kid=64




Forrás:
http://www.ganodermakave.hu/blog-2011-02-14-Egy_kis_konyvajanlo__A_belenk_egett_mult

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576647_291253724338701_302383718_n.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése