2013. március 20., szerda

DXN kísérlet I. - Spirulina-ganoderma-kávé arcmaszk


Az alábbiakban szemléltetném, hogy milyen is az, amikor egy egészségesebb, jobb életre vágyó fiatal nő kísérletezni kezd az általa őszintén imádott és forgalmazott termékekkel.
Tavaly szeptemberben Ms. Wafa Bdair látogatása és előadása nagy hatással volt rám. Már régóta fontolgattam, hogy ki is próbálom az általa javasolt arcmaszkot. Ma eljött annak az ideje, hogy összellítsam a maszk azon, továbbfejlesztett változatát, melytől a bőr ragyogó, csodálatos, és fiatal lesz és marad.
Amiket felhasználtam:
- 5 Spirulina tabletta porrá törve,
- 1 mérőkanál Reishi gomba por,
- 1 tasak Cream Coffee,
- egy felespohárnyi langyos víz,
- egy kis Ganozhi fogkrém.

Az  elkészített mennyiség kb. 4-5-6 alkalomra elegendő - a felkent mennyiségtől függően.

A felhasznált összetevők aranyat érnek a bőrnek. 
A spirulina alga mint superfood, a szervezet számára fontos vitaminokból és ásványi anyagokból az összeset tartalmazza, klorofill tartalma pedig segíti a sejtek oxigénfelvételét, és erőteljes lúgosító hatással is bír, továbbá bőrön keresztül is felszívódik. 
A ganoderma gyógygomba pedig a "fiatalság gombája". Nem csak belsőleg, hanem külsőleg is. A reishi gomba por a fiatal és a már teljesen kifejlett gomba örleményét is tartalmazza, és mivel a ganoderma bőrön keresztül is fel tud szívódni, és tud hasznosulni, így nincs többé heg, pattanás, ekcéma, száraz vagy zsíros bőr... egyszerűen csak a szép, tiszta arc :) A maszk lemosásához kifejezetten ajánlom a ganoderma tartalmú Ganozhi szappant!
A Cream Coffee brazil arabica kávét, ganodermát, és kókusz pálmavajat tartalmaz. A kávéban lévő koffein élénkíti és méregteleníti a bőrt, a ganoderma magas antioxidáns tartalma feltölti azt energiával, a kókusz pálmavaj pedig nem engedi kiszáradni.
A Ganozhi fogkrém mentolt és ganodermát tartalmaz. A ganoderma hatásairól már fentebb is írtam, jótékony hatását már említettem, A mentol nem csak az illata miatt lehet fontos és hasznos, hanem azért is, mert magas az illóolaj tartalma, illetve mikrobaölő és gyulladáscsökkentő hatással bír!

Úgyhogy minden kedves szépülni vágyót arra bíztatok, próbálja ki ezt a pakolást saját magán! Ne nekem higgyetek, próbáljátok ki! :)

A pakolás összetevői az alábbi linkre kattintva megrendelhetők:
http://www.immunmagic.dxn.hu/termekek






Több olvasó és ismerős részéről felmerült a kérdés és az igény, hogy vajon lehetne-e külön, elkészítve kapni a pakolást. Így arra kérlek titeket, hogy jelezzétek felém valamilyen formában - mailben, vagy a Facebook-on, hogy szeretnétek-e, ha megvásárolható lenne a kész pakolás?

Köszönöm!

http://www.immunmagic.dxn.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése