Amikor hízásról van szó, először is az okot kell
megtalálnunk, mielőtt a gyógymódot megérthetnénk. Azokat a programokat, amik
csak a nyilvánvaló tünetet célozzák meg ( a túlsúlyt), nem oldják meg magát a
problémát. Ez olyan, mint amikor a gyökere nélkül szedjük ki a gyomot.
A lényeg : ön nem túlsúlyos, hanem túl savas.
Amilyen a vér, olyan a test. Amilyen a test, olyan a
vér. A vér minősége pedig - és így a testé is - az elfogyasztott ételek és
italok minőségétől függ. Aki savas ételeket eszik, annak gyenge vérsejtjei és
gyenge egyéb sejtjei lesznek - ráadásul még el is fog hízni.
A savaknak egy részét kiürítjük a beleinken, a
vizeleten és a bőrünkön keresztül, de ami a szervezetünkben marad, azt tárolni
kell vagy semlegesíteni.
A felesleges savak elkezdik lebontani a szöveteink és
szerveinket alkotó sejteket. A sejtek bomlása miatt pedig önvédelmi üzemmódba
kapcsol a test. Kétségbeesett védekező mechanizmusként elkezdi használni az
ételekkel bevitt és a szöveteinkbe bevitt zsírt, bármi is legyen ennek az ára.
A zsírok képesek megkötni a savakat, és elsősorban a savak tárolására
használja.
A test elsavasodása beindítja a sav-bázis egyensúly felbomlásának,
a hízásnak és a betegségnek a romboló hatású ciklusát.
A túl sok sav elvonja a
vérből az oxigént, oxigén
nélkül pedig lelassul az anyagcsere. És ami még rosszabb, az étel
erjedésével
megjelennek a gombák a testben, amik, mivel élő organizmusok „enniük"
kell, és
amikor túlzottan elszaporodnak a savas szervezetben, akkor a mi
táplálékinkat
fogyasszák, akár 50 %-kal is csökkentve a megevett étel kémiai és
mechanikai
felszívódását. Ez egyes embereknél korós soványságot is okozhat.A sovány
emberek esetében gyakori bélbolyhok roncsolodása és/vagy a nyálka
túltengése, illeteve a megemészetlen fehérjék felhalmozodása a
vékonybelekben. Megfelelő tápanyag híján a szervezet nem képes jól
működni.
Ilyenkor az étel megreked és energia adás helyett tovább savasítja a
szervezetet.
Ez egy ördögi kör. Az eredmény pedig súlynövekedés,
fáradság és betegség.
Van megoldás !
A tartós fogyás egyetlen igazán hatásos
módszere tehát az életmódváltás. A siker titka, ha az egész család változtat
nemcsak étkezési szokásain, de életvitelén is. Ez különösen a gyermekek számára
fontos, akiknél egy életre megalapozhatjuk az egészséges étkezést,
megszerettethetjük a mozgást.
Részesítsük előnyben a zöldségféléket,
teljes kiőrlésű gabonaféléket, olajos magvakat, gyümölcsöket, húsok közül a
halat illetve a fehér húsokat. Több mint 100 éve dr. John Harvey Kellog
indította útjára a müzlis reggelit, ami a mai napig az egyik legegészségesebb
reggeli eledel, magas rost és alacsony zsír tartalma miatt. Az olajos magvak
számos ásványi anyagot, rostot, vitamint tartalmaznak, védik szívünk
egészségét, kis mennyiségben segítik az ideális testsúly megtartását is.
Tartós fogyás DXN termékekkel az elhízás valós gyökerének kezelésével
Spirulina Cereal - Spirulinás gabonapehely
A spirulina széles körben ismert, mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.
Váltsa ki első étkezését az egészséges Spirulina tartalmú gabonapehellyel mely egyesíti a Spirulina és a gabonapehely étvágycsökkentő hatását.
A Spirulina fogyasztásával a fogyókúrák alkalmával jelentkező, egyoldalú táplálkozásból eredő vitamin- és ásványianyag-hiány kiküszöbölhető. Mindez befolyásolja agyunk "jóllakottság-központját", csökkenti az éhségérzetet. Ha emellett még Spirulina tablettát is beszedünk 5 db-ot az étkezés előtt fél órával , a magas fehérjetartalom miatt jóllakottságérzés alakul ki, ami segít csökkenteni anapi felesleges kalória bevitelt.
A SPIRULINA tabletta szedése „fogyasztó hatása" mellett elősegíti :
- a tiszta gondolkodást - a salakanyagok kiürítését - a vérnyomás csökkentését
- az allergiás panaszok enyhülését - vércukorszint-szabályozást
- vashiányos állapot és vérszegénység megszüntetését
- megszünteti ill. megelőzi a vitaminhiány kialakulását - helyreállítja a bélflórát
- mérsékli az allergiás tüneteket - véd a csontritkulás ellen - segít az ízületi problémák megszüntetésében
- segíti a haj- és köröm növekedését, a csontrendszer épségének megőrzését
Cordypine: Erjesztett ananászlé Cordyceps gombával!
Cordypine - a hollywoodi hírességek diétáinak sztárjával, a fogyókúrák elengedhetetlen gyümölcsével, az ananásszal, mely Paraguay-ból származik, Kolumbusz révén került Európába a XV. század végén. Az ananász gyógyászati szempontból is kitűnő élelmiszer. Kiemelkedő emésztést elősegítő, vízhajtó és tisztító hatása. Vitamin, ásványi anyag és rost tartalma igen magas, ennek köszönhetően erősíti az immunrendszert. Közismert lázcsillapító, gyulladás gátló és fájdalomcsillapító hatása. Ezen kívül, a benne található bromélia enzim segíti az emésztést és a sav-lúg egyensúly helyreállítását.
Az ananász kedvező hatásának titka a bromelin enzimben lakozik, mely a fehérje emésztésben nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír égetésében. A fehérjéket elemeire, aminosavakra bontja, melyek felszívódás után a zsírsejtekbe kerülve pillanatok alatt elégnek. A zsírsejt pedig az égetéskor több energiát használ fel, mint amennyi felszabadul, így fokozatosan egyre kisebb lesz. Emésztést gyorsító hatása révén a méreganyagok gyorsabban ürülnek ki a szervezetből, így tökéletes méregtelenítő is egyben. Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.
Cordyceps - A gomba és a különböző eljárásokkal előállított micélium massza legfontosabb hatóanyagai a nagy- és kismolekulájú poliszacharidok (közülük legismertebb a kordycepssav).
Vizsgálatok támasztják alá, hogy fogyasztása elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását, felerősítheti a szervezet immunválaszait. Hozzájárulhat a vérzsírszint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez, végső soron a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Antioxidáns hatású, részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában, elősegítheti egyes baktériumok és gombák szaporodásának, fejlődésének gátlását.
Ganoderma: Japán tudósok kutatásai rámutattak, hogy a Ganodermát fogyasztó vékony embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Mindegy, hogy valaki mennyire idős vagy fiatal, hogy férfi vagy nő, és hogy milyen az egészségi állapota, a Ganoderma lehetővé teszi, hogy megtartsa az optimális testsúlyát és alakját. Rendszeres szedés esetén a Ganoderma beállítja az illető erőnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat. Mivel a Ganoderma megszűntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt és a külalakjukra sokat adó nőknek sem kell szenvedniük az éheztető diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt. Mind emellett a ganodermát mint az egyik leglúgosítobb növényt írják le, így az előbb említett elsavasodás, így elhízás alapját szünteti meg rendszeres szedésével!
A termékek rendelhetők az alábbi linken keresztül:
http://www.immunmagic.dxn.hu/termekek
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Dr. Székely Zsuzsanna
Telefon:
06-30-757-0265
E-mail:
immunmagic.dxn@gmail.com
Honlap:
www.immunmagic.dxn.hu
www.immunmagic.dxnnet.com
Blog:
http://immunmagic.blogspot.hu/
Skype:
immunmagic
immunmagic
Forrás:
http://www.vitalitycaffe.dxn.hu/blog?month=7&year=2011
http://www.vitalitycaffe.dxn.hu/blog?month=7&year=2011
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése